NU ÄR FÖRSTA NUMRET AV FRÅN STOCKHOLMS STADION HÄR

NU ÄR FÖRSTA NUMRET AV FRÅN STOCKHOLMS STADION HÄR

Sista matchen på Stadion närmar sig. Fem allsvenska matcher och en cupmatch ska spelas innan det är dags att styra mot globenområdet och nya Tele2 Arena. Sista matchen på Stadion kommer att spelas på söndagkvällen den 30 juni.

För att uppmärksamma detta och minnas våra år på Stadion kommer vi att ge ut magasinet ”Från Stockholms Stadion” i tre delar under 2013.

Första numret, Vol I: Vår, är klar och kommer att börja säljas på lördag den 27 april på matchen mot Syrianska. Försäljningsställe kommer att vara i närheten av ingången till medlemstältet på Stockholms Stadion.

Första volymen fokuserar på vårmatcher och premiärer på Stockholms Stadion genom åren. För 100 kronor får du 100 sidor med 93 bilder från 70-talet och fram till årets premiärmatch på Stadion. Bilderna kommer från ett urval av de fotografier som 68 fotografer delat med sig till bloggen farvalstadion.wordpress.com.

Kan du inte komma till Stadion och köpa tidningen? Du kan beställa ”Från Stockholms Stadion Vol I: Vår” redan nu. Skicka ett mail till oss på farval.stadion@gmail.com så kommer betalningsinstruktioner som ett svar.

Kostnaden för ett nummer är 130 kr inkl porto inom Sverige, om du vill beställa fler exemplar eller ha sändningen utomlands kommer vi att återkomma med kostnaden.

Betalningsmöjligheter är antingen PlusGiro eller Swish (som du kan göra med din mobil om du har Android eller iOS). Instruktioner hur du skaffar Swish-betalning hittar du hos din internetbank eller på http://www.getswish.se

Du kan även göra en betalning med Swish när du köper tidningen på Stadion eller göra en förinbetalning och hämta upp tidningen direkt av oss. Priset är då 100 kr styck.

Kontakta oss på farval.stadion@gmail.com även om du vill göra en avhämtning på matchen – vi svarar dig med information om hur du går vidare med betalningen.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s